dimarts, 30 de juny del 2009

Comença el camp...amb un bon bany!


Ja ha començat el camp de treball! Bé, de fet, la feina de debó començarà avui, quan els participants sabran avui quines són les tasques concretes que hauran de fer (el camí que podeu veure a la imatge serà un dels espais on es mouran). I és que ahir van decidir prendre's un dia relaxat per començar i entre una cosa i una altra, van trobar convenient deixar el tret de sortida per avui...

Però això no vol dir que ahir desaprofitessin el dia! Van dedicar una bona estona a anar a comprar coses necessàries pel dia a dia al camp. I quan van tornar, van passar una llarga estona a la piscina! Què no s'acostumin! A partir d'avui la pisicina serà un premi a les estones de suar sota el sol! ;)

Us mantindrem informats!!!

5 comentaris:

  1. Hola a tothom !!
    Sóc la mare d'en Martí, segur que us ho esteu passant d'allò més bé.....ja ens ho direu quan hagueu començat el dur treball!!!!!
    Vull comentar-vos que aneu en compte amb els insectes de la piscina. Nosaltres vam ser-hi diumenge, i ahir tota la família vam anar d'urgències, tenim les cames plenes de picades inflamades i plenes d'ampolles, ens han donat tractament de cortisona.
    Què no s'oblidin del repel·lent !!!!!

    Gràcies i fins aviat!!

    Susanna

    ResponElimina
  2. Hola, sóc la Roser, la mare d'en Josep, dir-li que ja tinc les seves notes,i que ha aprovat tecno i mates, que MOLTES FELICITATS!!! dels seus pares.
    Que disfruteu molt aquest camp i passeu-vos-ho molt requetebè!!!
    Ah! I compte amb la calor.

    ResponElimina
  3. Hola, sóc el Raimon, el germà del Jaume. El diumenge vam anar a veure un tros del camí des del castell. Espero que us ho estigueu passant molt bé. Aquí Barcelona fa molta calor, espero que a Miravet no en faci tanta. Divertiu-vos molt, i a treballar... Cuideu-vos molt!

    ResponElimina
  4. Hola!
    Mare del Martí, gràcies pels consells sobre els insectes! Els monitors i monitores ho tenen present però els hi recordarem de part vostre!

    Roser, ja li farem arribar la bona notícia i les felicitacions al Josep!

    Raimon, et va agradar el paisatge? Segur que estarà molt millor quan el teu germà i els seus companys i companyes avancin en la feina del camp!

    ResponElimina
  5. Hola!
    Som els pares de l'Arnau, en primer lloc dir-li que ho te tot aprovat. Felicitats!! Ens agrada molt aquesta possibilitat de poder-vos veure en fotografies,així ens fem una mica la idea del que feu.Amb la calor que fa aquests dies... sort de la piscina!! Que treballeu però també disfruteu!

    ResponElimina

Aquest blog té la finalitat de donar a conèixer la tanda, tant prèviament com en el seu dia a dia. Participa i deixa els teus comentaris! Recorda signar el missatge amb el teu nom!